Gdy firma nie ma aktywnej subskrypcji (skończył się okres próbny lub opłacony okres), dostęp do zarządzania firmą zostaje ograniczony.
Co pozostaje dostępne
Nawet bez aktywnej subskrypcji nadal masz dostęp do:
- Kokpitu firmy — podstawowe informacje i statystyki,
- Subskrypcji — aby wybrać plan i przywrócić pełny dostęp.
Pozostałe sekcje (użytkownicy, struktura, uprawnienia, moduły) są zablokowane do czasu wykupienia planu — zobaczysz komunikat o braku aktywnej subskrypcji z linkiem do zamówienia.
Jak przywrócić dostęp
Przejdź do sekcji Subskrypcja i zamów plan (Jak zamówić subskrypcję). Po opłaceniu dostęp wraca od razu.